O NAMA

Uz Vas

od 1948.

Davne 1835. godine utemeljena je Prva građanska udruga za sjajne pogrebe i posmrtnu pripomoć, te zajedno s Pogrebnim poduzećem Zagreb, koje je utemeljeno 1948. spada među najveća i najstarija europska pogrebna društva i posmrtne udruge. Zahvalni smo da nam generacije korisnika naših usluga već desetljećima ukazuju svoje povjerenje u najtežim

životnim trenucima. Kako bi se članovi obitelji pokojnika mogli u miru prepustiti događaju koji ih je zatekao, zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu, u mogućnosti smo u najkraćem vremenu obaviti sve potrebne radnje da pogreb i sahrana proteknu upravo onako kako naši klijenti žele.

1835.
NAŠ POČETAK

1835. godine u Zagrebu, osnovana je Prva građanska udruga za sjajne pogrebe i posmrtnu pripomoć

100
1935. - STOGODIŠNJICA

100. godina djelovanja Prve građanske udruge za sjajne pogrebe i posmrtnu pripomoć.

1948.
SURADNJA

1948. utemeljeno je Pogrebno poduzeće Zagreb. Ostvarili smo suradnju koja spada među najveća i najstarija europska pogrebna društva i posmrtne udruge.

150
1985. - DUGIH 150 GODINA UZ VAS

Obilježavamo 150. godina postojanja Prve građanske Udruge za sjajne pogrebe i posmrtnu pripomoć s preko 100.000 članova.

Uz nas si omogućite i do 30% manje pogrebne troškove.

Osim vrhunske kvalitete naše usluge, korisnicima i klijentima omogućavamo cijene pogreba prilagođene njihovim potrebama. Zahvaljujući našem dugogodišnjem radu na organizaciji pogreba te širenju kulture štednje mortis, Pogrebno poduzeće Zagreb u suradnji s Prvom građanskom udrugom za sjajne pogrebe i posmrtnu pripomoć, jedini u Hrvatskoj omogućavamo do 30% manje pogrebne troškove.