ČESTA PITANJA

Koje su cijene lijesova i pogrebne opreme?

Cijene ovise o Vašem odabiru, a kreću se od od 3.500kn do 15.000kn + PDV za lijesove. S obzirom da imamu široku ponudu pogrebne opreme, više detalja možete potražiti na linku Pogrebna oprema.

Koja je cijena po kilometru za prijevoz van grada?

5,00 kn + PDV po prijeđenom kilometru.

Koja je cijena kremiranja i ukopa urne u gaju urni?

Cijena za ovu uslugu varira od 14.000,00 kn – 19.000,00 kn + PDV ovisno o Vašem odabiru opreme.

Kome se prijavljuje smrt koja se dogodi u kući (mrtvozorstvo)?

Smrt trebate prijaviti Policiji koja upućuje službenog liječnika. Točne informacije što učiniti u slučaju smrti i kome se trebate javiti nalaze se na linku Kad nastupi smrt.

Koje usluge pružate kod ugovaranja pogreba?

Pogrebno poduzeće Zagreb pruža bogat izbor u opremi i uslugama kod ugovaranja pogreba. U suradnji s nama pronaći ćete i dobiti sve što Vam je potrebno za organizaciju pogreba. Pogrebna oprema, ugovaranje vijenca, limene glazbe ili pjevanja, ugovaranje obavijesti o smrti za novine, ugovaranje ukopa – groblje Mirogoj, Miroševac, Krematorij, Markovo polje. Iscrpnije o našoj ponudi pročitajte pod Pogrebna oprema i Pogrebne usluge, a za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju pod brojem telefona + 385 1 4882 024.

Koji je način plaćanja pogrebnih troškova u Vašem pogrebnom poduzeću?

U Pogrebnom poduzeću Zagreb možete platiti: gotovinom – ostvarujete popust od 10% na svu pogrebnu opremu i usluge osim na troškove groblja i oglašavanja u tisku, karticama – AMEX, Diners, Maestro, Visa te Master Card karticom otplatiti na 6 mjeseci ili Go Card karticom na 12 mjeseci.

Koja vrsta ukopa je najpovoljnija?

Najpovoljniji ukop ostvarit ćete odabirom pogrebne opreme za kremiranje iz naše ponude, kremiranjem i  prosipanjem pepela na sunčanoj poljani na krematoriju.

Ako imamo smrtni slučaj u Njemačkoj, a pogreb bi željeli organizirati u RH, što trebamo napraviti?

Organizacija pogreba pokojnika koji se nalaze u inozemstvu zahtjeva dodatne radnje i organizaciju te ovisi o mjestu i državi gdje se pokojnik nalazi. Za više informacija kontaktirajte nas email porukom na info@pogrebno-poduzece-zagreb.hr ili telefonski na +385 98 465001 i dobit ćete sve potrebne informacije.

Koja je cijena grobnog znaka i pločice s natpisom?

Cijene grobnog znaka s pločicom i natpisom kreću se od
440,00 kn – 520,00 kn + PDV, a ovise o Vašem odabiru.

KAKO UNAPRIJED OSIGURATI CIJENE POGREBA?

Zahvaljujući suradnji s Udrugom za sjajne pogrebe i posmrtnu pripomoć, Pogrebno poduzeće Zagreb u mogućnosti je ponuditi svojim klijentima najpovoljnije cijene pogreba i naravno garanciju kvalitete usluga. Za više informacija kontaktirajte Udrugu na telefonski broj 00385 1 4882 024 ili pročitajte više informacija na njihovoj web stranici.

POGREBNI STANDARDI
Što sve uključuje članstvo u Udruzi?

Članstvo u Udruzi za sjajne pogrebe i posmrtnu pripomoć uključuje prvenstveno poštivanje pogrebnih standarda za koje se klijent odlučio potpisujući članski ugovor. Svi pogrebni standardi jasno su definirani pravilnikom Udruge i mogu se pročitati na web stranici ili u uredima Udruge. Isto tako, ovisno o paketu usluga za koje se odlučite kao član, ostvarujete pravo na određene usluge definirane upravo tim paketom. Cijena članarine ovisi o Vašem izboru paketa i iznosi od 30,00 kn mjesečno do 70,00 kn mjesečno.

ČLANARINA U UDRUZI